Sieraden die niet verkleuren: stainless steel sieraden

Iedereen herkent het wel, je hebt nieuwe sieraden gekocht en dan verkleuren ze... Ontzettend balen natuurlijk en ook overbodig. Er zijn namelijk ook sieraden die níet verkleuren: stainless steel sieraden. Bij ons in de webshop zijn alle sieraden van stainless steel (roestvrij staal), waardoor ze niet verkleuren. In deze blog vertellen we je er graag meer over!

Lees meer »

5x kerst oorbellen die je moet zien!

Het is weer bijna de tijd van het jaar waar veel mensen naar uitkijken, de decembermaand met alle feestdagen die daarbij komen kijken. De een heeft haar outfit al helemaal bij elkaar gezocht, waarbij de ander er nog even niet aan moet denken. Hoe dan ook, ik heb een aantal kerst oorbellen voor je geselecteerd die jouw kerstoutfit dit jaar helemaal afmaken! 

Lees meer »

Dé sieraden trends voor 2022

Waar het najaar in volle gang is en we stiekem al uitkijken naar de feestdagen (denk aan: kerst, oud & nieuw) neem ik jullie graag mee in iets waar ik altijd naar uitkijk: de sieraden trends voor volgend jaar. Afgelopen jaar was een jaar waarin de subtiele sieraden steeds meer ruimte maakten voor opvallende sieraden, namelijk: statement sieraden. Heb jij ze al in je sieradendoos liggen, of houd je het liever nog even bij de minimalistische sieraden? In dit artikel lees je wat je in 2022 te wachten staat en wat dit voor jouw sieraden garderobe betekent!  

Lees meer »