Sieraden die niet verkleuren: stainless steel sieraden

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 20:01

Iedereen herkent het wel, je hebt nieuwe sieraden gekocht en dan verkleuren ze... Ontzettend balen natuurlijk en ook overbodig. Er zijn namelijk ook sieraden die níet verkleuren: stainless steel sieraden. Bij ons in de webshop zijn alle sieraden van stainless steel (roestvrij staal), waardoor ze niet verkleuren. In deze blog vertellen we je er graag meer over!

Wat zijn stainless steel sieraden?

Waarschijnlijk heb je weleens iemand erover horen praten, stainless steel oorbellen bijvoorbeeld.. maar wat is stainless steel precies? Stainless steel sieraden, ook wel roestvrij staal (RVS) sieraden genoemd zijn ontzettend populair. Dit heeft alles te maken met dat ze niet verkleuren, maar ook het feit dat ze 100% allergie vrij zijn is erg belangrijk. Ook met een nikkelallergie kan je roestvrije staal sieraden dragen! Stainless steel sieraden verkleuren niet, geven niet af op de huid, zijn duurzaam en kunnen goed tegen water. Hierdoor kan jij ontzettend lang genieten van je oorbellen, wie wil dat nou niet?! 

Welke sieraden zijn er in stainless steel (RVS)?

In principe vind je alle soorten sieraden met het stainless steel materiaal: stainless steel oorbellen, ringen, kettingen, armbandjes, enkelbandjes. Vraag altijd even na welk materiaal het is, zodat je er zeker van bent dat je een goede aankoop doet! Bij May Seventeen in de webshop zijn alle sieraden van roestvrij staal materiaal. Ideaal die 100% waterproof sieraden, waarbij jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over het verkleuren!

 

Benieuwd naar de stainless steel sieradencollectie? Je shopt het hier: 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.