Dé sieraden trends voor 2022

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 21:54

Waar het najaar in volle gang is en we stiekem al uitkijken naar de feestdagen (denk aan: kerst, oud & nieuw) neem ik jullie graag mee in iets waar ik altijd naar uitkijk: de sieraden trends voor volgend jaar. Afgelopen jaar was een jaar waarin de subtiele sieraden steeds meer ruimte maakten voor opvallende sieraden, namelijk: statement sieraden. Heb jij ze al in je sieradendoos liggen, of houd je het liever nog even bij de minimalistische sieraden? In dit artikel lees je wat je in 2022 te wachten staat en wat dit voor jouw sieraden garderobe betekent!  

Minimalistische sieraden

Oh, how we love this. Want laten we eerlijk zijn: iedereen heeft ze wel in de sieradendoos liggen. Minimalistische sieraden zijn ontzettend makkelijk te dragen en te combineren met andere accessoires. Ze passen simpelweg overal bij, en dat is ook precies de reden waarom deze trend niet ineens verdwijnt. Een sieraad zegt veel over een persoon en geeft je outfit vaak net even die extra touch. Minimalistische oorbellen, armbandjes, kettingen, ringen of enkelbandjes zijn gemakkelijk toe te voegen aan iedere outfit. Kies je voor een casual outfit voor naar je werk? Dan is een subtiel kettinkje een leuke toevoeging, zoals deze ketting. Ga je een avond uit en wil je net even iets meer uitpakken, maar ook niet té gek doen? Dan zijn deze musthave oorbellen (bestsellers!) een echte aanrader. 

Statement sieraden

Ja.. wat vind je hier eigenlijk van? Ik zal eerlijk zijn: ik moest er even aan wennen toen er halverwege het jaar steeds meer statement sieraden verschenen. Het woord 'statement' zegt het al: sieraden waarmee je opvalt. Iets wat mij in eerste instantie niet per se aansprak, maaaar inmiddels ben ik verkocht. Ik betrap mezelf erop dat ik ze steeds leuker ga vinden (en dat zie je ook terug in de collectie ;-)). Eigenlijk maken statement sieraden je outfit écht af. Een paar leuke statement oorbellen bij een casual outfit geven net dat rauwe randje, maar ze kunnen ook prima naar een kantoordag gedragen worden. Door de diversiteit in de sieradencollectie zit er altijd iets bij waar jij je comfortabel bij voelt, want dat blijft het belangrijkste. Deze sieraden trend gaan we in 2022 steeds vaker zien. Waar we voor de feestdagen collectie vooral donkere statement sieraden terugzien, worden hier in het voorjaar en de zomer ook veel vrolijke kleuren aan toegevoegd. Bekijk de nieuwe collectie hier.

Mix & match die sieraden

Zie je door de bomen het bos niet meer? Don't you worry! Of je nu team minimalistische, team statement of gewoon team allebei bent, dat is natuurlijk helemaal aan jou. En voor degene die niet kunnen kiezen: lekker combineren die sieraden. Kies bijvoorbeeld voor grote opvallende oorringen (zoals deze) met een subtiel armbandje erbij (zoals deze). Het maakt niet uit hoe je het combineert, uiteindelijk is het jouw outfit en moet je lekker doen waar je je goed bij voelt. In 2022 mag het wel een beetje anders dan normaal, dus combineer jouw earcandy met een minimalistische ring en je bent klaar voor het nieuwe jaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.